Schilderwerk

Een frisse verflaag kan uw huis eens in de zoveel jaar goed gebruiken. In veel gevallen gaat de verf verkleuren en dit komt de uitstraling van uw huis niet ten goede. De nieuwe laklaag kan tevens een prima oplossing zijn voor de schade van nicotine, roet of water. Binnenshuis kan uw laklaag ook regelmatig een opfrisbeurt gebruiken afhankelijk van de blootstelling aan verkleurende factoren zoals hierboven benoemd. Schilderwerk kan in veel gevallen prima zelf worden verzorgd, echter een bekwame schilder zal dit vele male efficiënter en netter verzorgen. Daarnaast is het erg belangrijk om wat voor ruimte en/of oppervlakte het precies gaat. Hier kunt u het schilderwerk beter op afstemmen. Om kosten te besparen zou u er eventueel voor kunnen kiezen om het ‘simpel’ schilderwerk zelf te verzorgen. Hierdoor kunt u uw kosten enigszins drukken. Een van onze vak schilders kan u hier prima mee van dienst zijn. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.

Stuc/pleisterwerk

Het realiseren van een gladde, strakke wand komt vaak kijken bij nieuwbouwwoningen. Door middel van een laag met gips mortel kan de stukadoor de wanden van uw huis glad afwerken. De stukadoor zal ervoor zorgen dat de wanden spiegelglad worden afgeleverd. Vervolgens kan de wand worden voorzien van een behang of een latex spuit behandeling krijgen. Een van onze stukadoors kan u hier prima mee van dienst zijn. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.

Latex spuiten

Bij het latex spuiten wordt de verf of latex aangebracht met behulp van een professionele spuitmachine. Deze manier van spuiten wordt voornamelijk binnenshuis gebruikt en heeft als grootste voordeel dat de laklaag vrij snel kan worden aangebracht. Hierdoor zijn de kosten per vierkante meter vele malen lager in vergelijk met het traditioneel sauzen met een roller en kwast. In sommige gevallen kan dit zelfs meer dan 40% goedkoper zijn. Een ander voordeel is dat de latex in een hogere laagdikte wordt aangebracht. Dit resulteert in een strak en egaal resultaat zonder strepen of roller aanzetten. Zelf latex spuiten is vaak lastig voor veel mensen, omdat zij simpelweg niet over de juiste apparatuur beschikken. Latex spuiten kan al vanaf 4,99 euro/m2. Factoren die prijsbepalend zijn is of wij de omgeving zelf dienen af te plakken. U kunt zich voorstellen dat dit voornamelijk een tijdrovend karwei is. Een van onze bekwame latex spuiters kan u hier prima mee van dienst zijn. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.

Badkamer / WC renovatie

In veel verouderde woningen voldoen de badkamer/toilet uitstraling niet meer aan de wensen van de bewoner. Bij het vervangen van de sanitaire ruimte komt er erg veel kijken. In veel gevallen krijgt u te maken met niet geplande extra kosten. Veel voorbereidend werk kunt u prima zelf verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het maken van een grondplan waarbij u zelf nadenkt over hoe u de ruimte zou willen indelen. Het budget dat u nodig heeft voor het renoveren van de badkamer varieert enorm. Dit heeft uiteraard alles te maken met uw wensen. Gemiddeld gezien maken de gemaakte werkuren 20 tot 30% van de prijs uit. Het loont dus zeker voor u om de benodigde materialen zorgvuldig in te kopen en bij verschillende aanbieders offertes aan te vragen. Klussenbedrijf Chambon heeft veel ervaring in het adviseren/renoveren van deze ruimtes. In nagenoeg ieder geval kunnen wij u helpen. Zowel voor het plaatsen van een inloopdouche of cabine als voor compleet op maat gemaakte sanitaire ruimte met wastafelmeubel, antislipvloer en radiator. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.

Elektra

Vandaag de dag maken we extreem veel gebruik van elektronische apparatuur waarbij verouderde woningen problemen krijgen met het voorzien van elektra. Bij elektra kunt u denken aan alle gerelateerde werkzaamheden waarbij er stroom komt kijken. Hierbij kunt u denken aan het uitbreiden van de groepenkast, kortsluiting verhelpen, maar ook het aanleggen van elektra. Om problemen met uw elektra te voorkomen kan een van onze elektriciens uw groepen thuis doormeten. Voor meer informatie over de tarieven en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Bellen mag uiteraard ook.

OVER ONS

Voor al uw projecten groot en klein zijn wij de perfecte partner. Wij kunnen veel van uw klussen verzorgen door ons brede netwerk aan vakmannen. Klussen kunnen zowel binnen als buitenshuis zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels vele tevreden klanten aan ons kunnen binden.

WAT KUNNEN WIJ?

Klussenbedrijf Chambon is in staat om diverse klussen voor u te verzorgen. Zie hieronder een greep uit onze werkzaamheden.

 • Stuc/pleisterwerk
 • Badkamer/toiletrenovatie
 • Schilderwerk
 • Traprenovaties
 • Latex spuiten
 • Elektra

VAKMANNEN

Wij werken nauw samen met een team van verschillende vakmannen met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat wij nagenoeg iedere klus tot het juiste eind brengen.

 • Schilders
 • Electriciens
 • Spuiters
 • Timmermannen
 • Allround klusjesmannen
TOP